STRAVIČAN SNIMAK: Putnici skaču u more dok brod tone (VIDEO) (FOTO)

Brod "Aladin" potonuo je za samo nekoliko minuta i pravo je čudo što nije bilo žrtava. Neki od putnika su nakon skoka uspeli bezbedno da izrone, dok je druge vrtlog broda koji tone usisao pod vodu

  • 1

Na internetu se pojavio dramatični video snimak kome je turistički brodić krcat putnicima velikom brzinom započeo da tone, negde između dva ostrva na Tajlandu.

Turisti su, u panici i vrišteći, skakali s palube tražeći spas, a svih trinaestoro je spašeno pošto im je u pomoć pritekao drugi brod koji se nalazio u blizini.

"Aladin" je potonuo za samo nekoliko minuta i pravo je čudo što nije bilo žrtava. Neki od putnika su nakon skoka uspeli bezbedno da izrone, dok je druge vrtlog plovila koje tone usisao pod vodu. Ipak, svi su spaseni.

Sa broda "Petar Pan", koji je pritekao u pomoć putnicima, švedski ronilac Denis Karson (43), snimio je brodić koji tone i spasavanje putnika. On kaže kako je puka slučajnost što se brod zatekao u blizini i mogao da pomogne.

Aladin se već četvrti dan nalazio na avanturističkom putovanju između ostrva Bon i Tačai na jugu Tajlanda, za ljubitelje ronjenja, u vreme kada je potonuo.

Incident se dogodio samo tri meseca nakon što je šestoro turista poginulo u udesu preopterećenog trajekta, koji se prevrnuo i potonuo u blizini tajlandskih obala.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA