NOVA DRAMA NA PUTEVIMA: Prevrnuo se kamion, u koloni zarobljene stotine vozila

Nesreća se dogodila na delu auto-puta od Bačke Topole prema Feketiću, u smeru prema Novom Sadu. Na raščišćavanju kolovoza, izvlačenju vozila i spašavanja ljudi angažovano je sto pripadnika Žandarmerije

  • 16

Na delu auto-puta od Bačke Topole prema Feketiću, u smeru prema Novom Sadu, stoji duža kolona vozila jer se na 63. kilometru od granice prevrnulo teretno vozilo, rekla je večeras Tanjugu Aleksandra Ljubenković iz Operativnog centra Auto moto saveza Srbije.

Zavejano je oko 100 vozila. U toku je akcija raščišćavanja kolovoza, izvlačenja vozila i spasavanja ljudi. Na tim poslovima angažovano je 100 pripadnika Žandarmerij.

U Vojvodini je i dalje teška situacija, vetar stvara snežne nanose, pa iz AMSS savetuju da se bez preke potrebe ne kreće na put, a posebno ne bez zimske opreme.

Zbog vetra otežano je i u Braničevskom okrugu, na putevima od Požarevca uz Dunav, ali su to manje frekventni pravci.

Za vozila preko 3,5 tone zabranjen je ulazak u Srbiju iz pravca Rumunije, Mađarske i Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    31. januar 2014 | 23:43

    Samo ovu noć da preživim.. nikad hladnije , vetar bukvalno ljulja autobus , baterija na izdisaju.. autobus bez grejanja,glad, žeđ , i ostale potrebe da ne komentarišem.. Koloni nema kraja , ni napred , ni nazad , ni makac ..sneg preko metra visine..,sta dalje ne znam ..valjda ce neko se setiti nesto da uradi .. Pokažite se sad Vučići , Nikolići , Tadići...Autoput Novi Sad Subotica

  • zavejan

    1. februar 2014 | 00:30

    Evo sam u vozilu.50 km do granice prema MAdjarskoj.prvi sam u koloni dugoj 50ak vozila ako ne i vise..zastoj vec puna dva i po sata.neverovatno.sneg.jak vetar.i jos nikog nema od mehanizacije.putari u SRBIJI svaka vam cast!!!sramotaaaaa.brukaaaa!!!

  • G-Man

    31. januar 2014 | 21:55

    Ma resili bi za cas to ovi Vucicevi, samo da nije trenutno predizborna kampanja, pa su zauzeti oko toga.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA