SELAKOVIĆ: Izbori su raspisani da bi se ubrzale reforme

- Reforme u Srbiji i promena sistema vrednosti moraju da idu mnogo bolje, energičnije i efikasnije. Neću da kažem da nije bilo napretka do sada, ali neću ni da negiram da građani žive teško, da je manjak posla među mladima - rekao je potpredsednik SNS-a

  • 9

Potpredsednik SNS Nikola Selaković naveo je večeras u emisiji "Utisak nedelje" da je glavni razlog raspisivanja izbora da se ubrzaju reforme, dok potpredsednik DS Bojan Pajtić smatra da se na izbore ide kako bi lider SNS Aleksandar Vučić postao premijer i osvojio još veću vlast.

- Reforme u Srbiji i promena sistema vrednosti moraju da idu mnogo bolje, energičnije i efikasnije. Neću da kažem da nije bilo napretka do sada, ali neću ni da negiram da građani žive teško, da je manjak posla među mladima. Upravo reformski koraci koje moramo da sprovedemo zahtevaju da vlada ima pun legitimitet - rekao je Selaković.

Potpredsednik SNS rekao je i da su ovo prvi izbori posle dugo vremena na kojima građani glasaju za nešto, a ne protiv nečega.

Potpredsednik DS Bojan Pajtić rekao je da je ova stranka zadovoljna što su raspisani izbori.

- Na izbore idemo kako bi Aleksandar Vučić bio premijer i da bi on imao još više vlasti. Dobro je što idemo na izbore jer imamo situaciju da predsednik kaže da ga prisluškuju i niko ne reaguje, u prošloj godini imali smo 600 miliona evra investicija i gotovo sve su ugovorene u vreme prethodne vlasti - naveo je Pajtić.

On je rekao da se DS bori protiv samovlje jednog čoveka koji odlučuje o svemu, od aflatokisna do problema u klubovima.

- DS želi da preuzme odgovornost. Glas za DS je glas za institucije i DS traži podršku da kontroliše kako se grade institucije - rekao je Pajtić i doda da DS ne ulazi u trku da izgubi, već da pobedi ili da ostvari najbolji rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    2. februar 2014 | 22:47

    Sto znaci da su socijalisti kocili mnogo vise nego sto narod i javnost uopste zna!!!!!!!

  • Milos Pariz

    3. februar 2014 | 06:34

    Izbori su rasposani da biste uveli jednoumlje. Ne lazite ovaj siromasàn narod Sada ste na vlasti. I pitam vas sta vas i ko usporava Tesko nama ako se realizuje sto ste naumili Nili ste vi jednom na vlasti sa Milosevic i znamo sta ste uradili. Jedan vas uspeh pamticu dok sam ziv. Bio sam Miliarder i pio pivo koje je kostalo nekoliko miliona Kako smo lepo ziveli tada. Eto ja vam to nisam zaboravio. I samo da vas podsetim. Vucic je bio zaduzen za slobodu stampe. I sta je se desilo tek se sad otkriva. Da li to ponovo zelite. Hvala vam ja ne i vecina od nas.

  • andrea

    3. februar 2014 | 03:02

    Hahhaha reforme! Slusamo mi o reformama odavno pa nista, nego biste vi sad, dragi moj, apsolutnu vecinu na izborima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA