NOSIO GA NA RUKAMA: Dečak koga je Vučić spasio je Albanac!

Dečak koga prvi potpredsednik Vlade nosi kroz duboki sneg na famoznom TV snimku napravljenom na zavejanom putu kod Feketića albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme "Biča trans", koji je iz Austrije išao na Kosovo

  • 71

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić u subotu je iz snežne oluje izbavio malog Albanca iz Prizrena!

Dečak koga Vučić nosi kroz duboki sneg na famoznom TV snimku napravljenom na zavejanom putu kod Feketića albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme "Biča trans", koji je iz Austrije išao na Kosovo, piše Informer.

Očevidac, jedan od najbližih Vučićevih saradnika, kaže da je on u pomoć ljudima u zavejanim autobisima krenuo samoinicijativno.

- Iskočio je iz helihoptera i potrčao u pomoć ljudima! Nikome ništa nije rekao, a dok smo se mi snašli, on je već nosio promrzlog dečaka - prenosi ovaj očevidac.

- Sve je bilo jako haotično, nije bilo vremena da se priča...Ipak, najvažnije je da su dete spasli, ubacili u helihopter i odvezli ga na sigurno. Ne znamo ni kako se zove, nikome nije bilo na pameti da ćaska sa detetom koje plače sve vreme. Kasnije smo saznali da je u pitanju albanska porodica iz Prizrena. Kako su nam rekli, krenuli su kući iz Austrije - kaže jedan od najbližih Vučićevih saradnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brunox

    3. februar 2014 | 00:36

    pa i mene je hrvat izbavijo iz mostara zar je bitno to koje si nacijonalnosti

  • Dux

    3. februar 2014 | 00:24

    Najbolje covek zajebe sam sebe!

  • Sladja

    3. februar 2014 | 00:41

    Dete je dete kakve to veze ima,meni vise i teresuje kako su kamere bas u tom trenutku SLUCAJNO snimile sve ovo,dok PPV mucenik leti,a svi ostali bledo posmatraju i snimaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA