Košava danas slabi, biće pretežno sunčano

Slabljenje košave očekuje se do srede, a u narednih pet dana preovladavaće delimično oblačno, sa mogućom kišom u četvrtak

  • 0

U Srbiji danas pretežno sunčano i vetrovito, sa slabim i umerenim južnim i jugoistočnim vetrom, koji će košavskom području biti jak, povremeno olujni, a u južnom Banatu još samo tokom prepodneva orkanske snage.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura od minus 8 do minus 1, a najviša dnevna od 1 do 7 stepeni Celzijusa.

I u Vojvodini pretežno sunčano i vetrovito. Vetar umeren i jak južni i jugoistočni, povremeno olujni, a u južnom Banatu još samo tokom prepodneva orkanske snage. Jutarnja temperatura u Vojvodini od minus 5 do minus 1, najviša dnevna od 1 do 3 Celzijusa. Hladno, sa snegom i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini.

I Beogradu pretežno sunčano i vetrovito. Vetar jak, povremeno sa olujnim udarima, uveče i u noći u postepenom slabljenju. Jutarnja temperatura minus 3, a najviša dnevna 2 stepena.

Slabljenje košave, prema prognozi, očekuje se do srede, a u narednih pet dana preovladavaće delimično oblačno, sa mogućom kišom u četvrtak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA