MOSKVA: Pobesneli đak ubio profesora i policajca, uzeo 20 učenika za taoce (FOTO) (VIDEO)

Napadač je ušao u školu u severo-istočnom delu Moskve preteći obezbeđenju puškom, nakon čega se uputio u učionicu za biologiju i uzeo đake kao taoce. Učenici uzrasta oko 15 godina su nakon nekog vremena oslobođeni, a naoružani đak je uhapšen

  • 3

Moskovska policija potvrdila je da je ubijen policajac i profesora, kada je mladić ušao u srednju školu u predgrađu glavnog grada Rusije i uzeo 20 učenika za taoce. Naoružani napadač je navodno učenik iste škole i priveden je u policijsku stanicu.

Napadač je ušao u školu u severo-istočnom delu Moskve preteći obezbeđenju puškom, nakon čega se uputio u učionicu za biologiju. U njoj je držao za taoce 20 učenika, uzrasta 15 godina, koje je nakon nekog vremena oslobodio.

Obezbeđenje je uspelo da pozove policiju, a kada su došli otvorio je vatru na njih. Ubio je jednog pripadnika organa vlasti, dok je drugog ranio.

Ruski televizijski kanal "Lajfnjuz" objavio je da je telekomunikacija sa školom prekinuta i da su se šokirani roditelji okupili ispred škole.

Jedan očevidac je za televizijsku stanicu "Rasija-24" rekao da se na licu mesta mogu čuti policijski helikopteri kako nadleću školu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA