DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM: Pronađena Legijina ćerka iz Toronta!

- Sve je u redu. Vratila se, nema potrebe da pišete o tome - kaže baka Nikolije Luković, Legijine ćerke iz prvog braka. Međutim, policija u Torontu još uvek nije zvanično potvrdila da je pronađena, tako da potraga još uvek traje

  • 5

Ćerka Milorada Ulemeka Legije (45) Nikolija Luković (15) koja je u petak nestala i nije se porodici javila tri dana, vratila se kući, rekla je njena baka koja živi u Torontu, objavio je list "Alo".

Međutim, policija u Torontu nije potvrdila ovu informaciju, javlja "Blic".

- Sve je u redu. Vratila se, nema potrebe da pišete o tome -  rekla je baka Nikolije Luković, Legijine ćerke iz prvog braka s kanadskom novinarkom srpskog porekla Majom Luković.

Inače, nestanak Legijine ćerke prijavljen je kanadskoj policiji u petak!

Kanadska policija je u nedelju, preko televizijske stanice CP24, uputila apel građanima da dostave sve informacije o 15-godišnjoj Nikoliji Luković, koja je nestala u petak po podne u centru Toronta.

Iako se sumnjalo da je možda reč o otmici, kako saznajemo, nestanak je najverovatnije povezan sa mladalačkim nestašlukom Legijine ćerke koja se u protekla tri dana samo javila svojoj drugarici. Objavljena je i fotografija devojčice.

Nikolija Luković je ćerka Milorada Ulemeka i njegove prve supruge Maje Luković, kanadske novinarke. Upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a venčali se dve godine kasnije.

Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda. Jedno vreme su zajedno živeli u Kanadi, pa je Legija uzeo prezime svog tasta i doskora se prezivao Luković.

Nikolija je najstarije Legijino dete, rođena je 1998. godine i trenutno pohađa deseti razred škole u Torontu.

Kada su se Legija i Maja Luković rastavili Nikolija je ostala uz majku. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za detetovu bezbednost.

Beogradski mediji su javljali da su Maja i Nikolija Luković pre dve godine posetile Ulemeka u zatvoru, kada je ćerka prvi put videla oca.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    3. februar 2014 | 14:29

    Pravi otac. Ostavio majku da se brine o detetu a on se sepurio po Srbiji. Pravi primer oca. Konj

  • Кроасан

    3. februar 2014 | 13:23

    Лепа на тату.

  • St

    3. februar 2014 | 15:37

    Ne brini tatice,bila je u dobrim rukama!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA