Maloletnik u Sokobanji zaklao ženu za 3.500 dinara, koliko je izgubio na kladionici!

S. J. je u kladionici izgubio novac koji su mu roditelji dali da kupi patike, posle čega je otišao do službenice pošte Mile Milivojević. Udario je pesnicom i onesvestio, posle čega je uzeo nož i zaklao je

  • 19

Pripadnici Policijske stanice iz Sokobanje uhapsili su danas S. J. (17) iz Aleksinca, zbog sumnje da je 30. decembra prošle godine zaklao Milu Milivojević (57), radnicu JP ''Pošte Srbije'' iz Sokobanje.

S. J. je u kladionici izgubio 3.500 dinara, koje su mu roditelji dali da kupi patike, posle čega je on otišao do Milivojevićeve. Kad mu je ona otvorila vrata, maloletnik ju je udario pesnicom i onesvestio je, posle čega joj je zadao još nekoliko udaraca dlanom u grlo. Iz kuhinje je, onda, uzeo nož i zaklao Milivojevićevu.

Iz Miline kuće S. J. je ukrao torbicu u kojoj je bilo oko 4.000 dinara. Za deo je kupio patike, a za ostatak hranu, koju je odneo kući.

Nož i torbicu je bacio u jedan obližnji potok, gde ih je policija pronašla. S. J. je priveden i priznao je da je izvršio zločin.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca BG

    3. februar 2014 | 17:38

    Pravo vreme za smrtnu kaznu ovo više nema gde ili je ova beda toliko pritisla ili ja ne znam šta se dogadja

  • nikola

    3. februar 2014 | 17:39

    Bolesni klinac...

  • Daliborka Jovanović

    3. februar 2014 | 17:10

    i sta je sada dobio time sto je opljackao i ubio tako svirepo, cemu sad taj novac?koji debil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA