Stiven Hoking "uhvaćen" u poseti svingerskom klubu

"Radar onlajn", britanski veb portal je posvedočio da Hoking kalifornijski klub posećuje proteklih pet godina, dok je izvor blizak portalu potvrdio da Hoking dolazi i "više nego često"

  • 0

Možda provodi vreme istražujući najdublje misterije univerzuma, ali britanski fizičar Stiven Hoking ima i druga interesovanja. Naime, sedamdesetogodišnji Hoking posetio je svingerski klub u Kaliforniji.

Priču su plasirali prošle nedelje reporteri, koji su slikali Hokinga kada je ušao u kalifornijski klub sa potpunim medicinskim osobljem koje ga svuda prati i platio devojkama iz kluba da se skidaju samo za njega.

Radar onlajn, britanski veb portal je posvedočio da Hoking taj klub posećuje proteklih pet godina. Izvor blizak portalu je potvrdio da Hoking dolazi i "više nego često".

Univerzitet u Kembridžu je demantovao tvrdnje:

- Mislimo da je izjava preterana. Hoking možda poseti jednom godišnje taj klub i to kada mu u posetu dođu prijatelji pa ih izvede. On zaista nije redovni posetilac klubova takvog tipa.

Ovo nije prvi put da je profesor "uhvaćen". Takođe postoji informacija i fotografije da je Hoking posećivao i Londonske noćne klubove, kao i da je u kontaktu sa mnogim vlasnicima klubova ovog tipa.

(Dejli mejl / I.Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA