Vehabije teško povredile policajca kod Novog Pazara!

Prilikom pokušaja obijanja pošte trojica vehabija povredili metalnom šipkom policajca Senada Kašovića i oteli mu službeni pištolj. Jedan napadač uhapšen, za dvojicom policija traga

  • 6

Policajac Senad Kašović (33) teško je povređen noćas u selu Lukare kod Novog Pazara, kada je pokušao da spreči provalu u lokalnu poštu.

Kašović, koji stanuje u blizini pošte, čuo je galamu i lomljavu iz pravca pošte. Izašao je iz kuće i sa lampom uputio ka pošti.

Ugledao je dvojicu vehabija-provalnika kako pokušavaju da obiju poštu. Kada je Kašović glasno rekao da je policajac, provalnici su pobegli. Nekoliko trenutaka kasnije policajac, koji, inače, nije bio na dužnosti primetio je farove BMW-a.

Iz automobila je izašao Adnan Turković (30), treći učesnik u provali i napao policajca metalnom šipkom. Turković je pokušao da otme teško povređenom policajcu pištolj.

Nije uspeo i pobegao je automobilom, ostavivsi okrvavljenog Kašovića na zemlji. Turković je brzo uhapšen u 7 kilometara udaljenom Novom Pazaru. Određeno mu je zadržavanje.

Policajac Kašović smešten je u bolnicu. Za dvojicom provalnika se traga.

Pretpostavlja se da su pobegli na Kosovo.

(E. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA