Vojska brutalno ubila pobunjenika nasred ulice (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Zversko ubistvo dogodilo se nekoliko minuta nakon obraćanja privremene predsednice Centralnoafričke republike, Katrin Samba-Pance. Vojnici su nesrećnog čoveka ubili noževima i betonskim blokovima, a potom su ga izgazili

  • 6

Horor! Vojnici u Centralnoafričkoj Republici (CAR) linčovali su u gradu Banguiju čoveka za kojeg su sumnjali da je pobunjenik. Zversko ubistvo dogodilo se nekoliko minuta nakon obraćanja privremene predsednice Katrin Samba-Pance.

Na licu mesta bio je i fotorgaf agencije AP, koji je ovekovečio monstruozan zločin i iživljavanje vojnika nad pobunjenikom.

Vojnici su čoveka za kojeg su smatrali da pripada muslimanskoj pobunjeničkoj grupi Seleka, usmrtili noževima, betonskim blokovima, šutirali su ga  i gazili po njemu.

Brutalnosti tu nije bi okraj već su ubijenog čoveka potom skinuli i vukli ga po ulici. U iživljavanjunad nesrećnim čovekom su se vojnicima pridružili i okupljeni građani.

Jedan od policajaca koji je pokušao da spreči masakriranje čoveka je uhvaćen i optužen da je izdajnik.

Inače, ove fotografije i događanja u CAR-u samo su pokazatelj da u toj zemlji i dalje vlada haos i pored prisustva stranih mirovnih trupa.

Naime, incident se dogodio uprkos prisustvu fransuskih i američkih mirovnih snaga koje se nalaze u toj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA