Posle tuče ispalio hitac iz gasnog pištolja

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv T. Z. (21) koji je osumnjičen da je 3. februara, oko 19 sati, na novosadskom Bulevaru kralja Petra prvog, fizički napao jednog muškarca, a zatim ispalio hitac iz gasnog pištolja

  • 0

Krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja podneta je protiv T. Z. (21), koji je osumnjičen da je, sa dvojicom za sada nedentifikovanih saučesnika, fizički napao jednog Novosađanina (25), a potom ispalio hitac iz gasnog pištolja, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

Policija nastavlja istragu tog incidenta, koji se dogodio 3. februara oko 19 sati na novosadskom Bulevaru kralja Petra prvog.

U saopštenju je navedeno i da je krivična prijava podneta i protiv V. S. (29), zbog osnovane sumnje da je izvršio 11 krivičnih dela, od kojih je sedam razbojništava i četiri teške krađe. On se tereti da je 20. januara u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, preteći pištoljem, opljačkao zlataru iz koje je odneo novac i nakit.

Osnovano se sumnja i da je on, uz pretnju nožem i pištoljem, počinio još šest razbojništava i četiri teške krađe u prodavnicama na gradskom području, navodi se u saopštenju i napominje da će, posle konsultacije sa nadležnim tužilaštvom, krivična prijava protiv V. S. biti podneta u redovnom postupku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA