Piroman zapalio kombi, pa i sam buknuo u plamenu (VIDEO)

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada je nepoznat muškarac zapalio jedno vozilo, da bi potom vatra zahvatila i njegovu levu ruku. Nakon što se uspaničio, ušao je u kola i sa saučesnikom pobegao u nepoznatom pravcu

  • 1

Sigurnosne kamere u Ročdejlu, u Velikoj Britaniji, snimile su neidentifikovanog muškarca koji u pet ujutro pokušava da zapali parkirano kombi vozilo. Na video-snimku se vidi kako iz boce sipa zapaljivu tečnost, da bi nakon što je izazvao požar, vatra zahvatila i njega.

Muškarcu je vatra zahvatila levu ruku dok je izlivao tečnost i taj trenutak izgleda kao snažan bljesak. Piroman je na trenutak izgledao poput vatrene kugle. Iako mu je odeća bila u plamenu, otrčao je i tako zapaljen ušao u automobil kojim je pobegao u nepoznatom pravcu. U kolima se nalazio još jedan čovek, koji je ujedno bio i vozač.

Policija je krenula u potragu za počiniocem zločina i objavila je snimke s nadzornih kamera, u nadi da će dobiti bilo kakvu informaciju. Na snimcima se ne vidi da li se s kombija vatra proširila i na obližnju porodičnu kuću, na kojoj su izgorela ulazna vrata.

U policiji apeluju na građane koji su eventualno primetili nekoga s teškim opekotinama, a koji bi mogao da liči na osobu sa snimka, da se jave s informacijama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA