Čoveka poprskali suzavcem, pa ga prebili usred autobusa (VIDEO)

Video snimak sigurnosne kamere koji se pojavio na Jutjubu, uznemirio je gledaoce posebno zbog činjenice da su roditelji svoju agresiju ispoljavali na očigled dece u javnom prevozu u Birmingemu

  • 0

Sigurnosna kamera birmingemskog javnog prevoza snimila je u jednom autobusu dvoje putnika koji su pretukli mladića kada ih je zamolio da njihova deca prestanu da ga gađaju slatkišima.

Mladić (21) je sam putovao kroz centar Birmingema, u Engleskoj, kada je u autobus ušao par sa dvoje dece. Nakon što su deca počela da bacaju slatkiše na njega, mladić je skrenuo pažnju njihovom ocu koji mu je tada prišao, zaslepeo ga suzavcem i počeo da ga udara.

Uznemirena događajem pridružila se i majka, ali ne da smiri situaciju, već da pomogne svom partneru.

Žrtvi je u obližnjoj bolnici pružena pomoć i srećom je prošao samo sa polomljenim nosem i nekoliko sitnih povreda. Snimak koji se pojavio na Jutjubu uznemirio je gledaoce, posebno zbog činjenice da su roditelji svoju agresiju ispoljavali naočigled dece.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailmail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA