Mihajlović: Želimo intenzivnije reforme zbog boljeg standarda građana

Potpredsednica SNS-a izjavila je da Srpska napredna stranka posle izbora namerava da krene u intenzivnije sprovođenje reformi nego u prethodnom periodu

  • 54

Potpredsednica SNS-a, Zorana Mihajlović, izjavila je da Srpska napredna stranka  posle izbora namerava da krene u intenzivnije sprovođenje reformi nego u prethodnom periodu, kako bi u najbližoj budućnosti životni standard građana bio bolji nego danas.

Mihajlović je novinarima, posle susreta sa lokalnim funkcionerima SNS u Zaječaru, istakla da će u središtu interesovanja nove vlade biti podsticanje malih i srednjih preduzeća, koja, uz velike investicije, moraju činiti bazu ekonomskog razvoja Srbije u budućnosti.

- Mi iz SNS-a obećavamo da ćemo u narednom periodu učiniti sve da uslovi za poslovanje budu još pregledniji, da bude dovoljno podsticaja i sredstava da mogu da se otvaraju mala i srednja preduzeća i da bude dovoljno informacija u kojim oblastima takva preduzeća mogu da se razvijaju, kako bismo već krajem 2014. mogli da govorimo o Srbiji koja radi na svakom koraku - poručila je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima istraživanja javnog mnjenja nagoveštavaju dobar rezultat SNS-a na predstojećim parlamentarnim izborima, ali toj stranci, kako je istakla, nije stalo do anketa, već do toga da građani u narednih nekoliko sedmica budu upoznati sa ekonomskim programom koji im naprednjaci nude.

- Veoma nam je stalo da veliki broj ljudi u Srbiji pored poverenja koje ima u našeg predsednika Alkesandra Vučića i SNS shvati da ćemo, kao što smo radili vredno u prethodnih godinu i po dana, nastaviti da radimo vredno pre svega na ekonomskim reformama - rekla je Mihajlovićeva koja je danas, kao ministar energetike u odlazećoj vladi posetila Zaječar kako bi se informisala o razvojnim projektima i energetskoj situaciji u tom gradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aplio

    6. februar 2014 | 15:35

    Koliko si dosadna niko više neće ni da komentariše tvoje izjave!

  • Mala

    6. februar 2014 | 17:18

    Danas sam je videla u Zajecaru.Drago mi je da je ministarka posetila nas grad.Nadamo se da Zajecaru dolaze bolji dani.

  • Tomislav

    6. februar 2014 | 17:22

    Zorana, narod je prepoznao ko je najbolji!!! SNS do pobede!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA