Đura Mutavi ostao mutav na ubistvo Ćuruvije!

Kako Telegraf saznaje, Miladin Suvajdžić je saslušan danas kao svedok u istrazi, ali nije imao puno toga da kaže o ubistvu vlasnika "Dnevnog telegrafa"

  • 0

Miladin Suvajdžić, poznat po nadimku Đura Mutavi, saslušan je danas kao svedok u istrazi ubistva vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije.

Kako Telegraf saznaje, svedok saradnik Suvajdžić, koji je pomogao u razotkrivanju brojnih zločina "zemunskog klana", nije imao puno toga da kaže o samom ubistvu Slavka Ćuruvije koje se dogodilo 11. aprila 1999. godine.

Prema nezvaničnim informacijama, on je potvrdio navode ranije saslušanog svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija, koji je naveo da je Milorad Ulemek Legija pripadnicima "zemunskog klana" naredio da prate i ubiju osumnjičene za ubistvo Ćuruvije, Ratka Romića i Miroslava Kuraka.

Saslušanju Miladina Suvajdžića u Tužilaštvu za organizovani kriminal danas su prisustvovali i osumnjičeni Romić i Milan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA