Mihajlović: Zaječar da služi za primer drugima (FOTO)

Ministarka energetike kaže da je rad Gradske uprave u Zaječaru primer drugim lokalnim samoupravama po organizovanosti i spremnosti da rešava probleme građana

  • 60

Ministarka energetike Zorana Mihajlović posetila je Zaječar i upoznala se sa projektima za izgradnju regionalne deponije Halovo kao i mini hidro-elektrana na ovom području. Nju su ugostili predsednik skupštine Grada Zaječara, Saša Mirković i gradonačelnik Velimir Ognjenović.

Moj najjači utisak su mala i srednja preduzeća, preduzetnički duh koji vlada u ovom gradu, kao i spremnost gradske uprave da dovede investitore - istakla je Zorana Mihajlović, ministarka energetike.

Ona je napomenula da je regionalna deponija vrlo važan projekat za Zaječar i celu Timočku Krajinu, ali da je značajna i izgradnja mini hidro-elektrana.

Ministarka Mihajlović je sa sa svojim domaćinima posetila lokaciju buduće Fabrike peleta "Naka" u kojoj bi, kako je predviđeno, trebalo da se zaposli 70 radnika.

Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković, je naglasio da je vrlo zadovoljan radom zaposlenih u Javnom komunalnom stambenom preduzeću "Zaječar", jer je dobro organizovano i opravdava svoje postojenje. Sa njim se složila i Zorana Mihajlović.

- Zaječar prvi put ove godine, nakon sedam godina, zahvaljujući pomoći Ministarstva energetike, nije imao probleme sa grejanjem, a Javno komunalno stambeno preduzeće "Zaječar", je primer kako Gradska uprava i rukovodstvo ovog preduzeća vode račune o problemima građana - dodala je Mihajlović.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović, istakla je da rad Gradske uprave u Zaječaru treba da služi za primer drugim lokalnim samoupravama u Srbiji, po organizovanosti i spremnosti da rešava najaktuelnije probleme građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav

    6. februar 2014 | 17:29

    Naravno da Zajecar sluzi za primer drugima, kad je na celu sposoban covek Sasa Mirkovic.. Samo napred narod je uz VAS!!!

  • Daki82

    6. februar 2014 | 17:31

    Hvala sto ste nas posetili ministarka, ovaj grad je zahvaljujuci Sasi Mirkovicu postao primer grugima!!!

  • Milosevic

    6. februar 2014 | 17:33

    Pozdrav za ministarku Zoranu i za Sasu Mirkovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA