Ne može da radi u školi, jer joj se bend zove Vibrator u rikverc! (VIDEO)

Članica pank sastava "Vibrator u rikverc" zgrožena činjenicom da je zbog naziva benda u kojem nastupa nisu primili na praksu u jednoj srednjoj školi, kaže da se oseća diskriminisanom

  • 23

Jedna od članica pank benda "Vibrator u rikverc" iz Pančeva požalila se na Fejsbuk stranici kako uprkos sjajnom proseku na fakultetu koji završava u roku neće moći na praksu u jednoj srednjoj školi zbog imena benda u kojem nastupa!

- Iako s učenicima radim plan i program koji mi je dodeljen od strane profesorke, u toku nastave ne promovišem ništa što se tiče mog privatnog života, ja učenike dovodim u rizik, jer se moj bend zove "Vibrator u rikverc", a vibrator je - ružna reč! - napisala je ova 23-godišnja Pančevka, dodajući da ovaj postupak doživljava kao diskriminaciju.

- Posle se pitamo što nam deca provode vreme ispred kompjutera, što su agresivna? Kod kuće nema roditelja, a u školi su kao u zatvoru. Probudila sam se sa svoje 23 godine i shvatila da živim u Avganistanu! -  napisala je ova muzičarka obraćajući se kolegama da ukoliko pomisle da rade u školi, zaborave na privatan život, ostanu kod kuće i slušaju Mocarta i ni slučajno ne koriste reč -  vibrator!

Pančevački bend "Vibrator u rikverc" koji čine Snežana, Tamara, Sofija i Selena potpisao je ugovor s nezavisnom izdavačkom kućom "Cleopatra Records" iz Los Anđelesa, a njihova pesma "Doris" naći će se na kompilaciji "Girls With Guitars" na kojoj će biti predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama.

Ovo je singl s drugog po redu albuma benda "Stereo jezik" koji će izaći u prvoj polovini ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coka

    6. februar 2014 | 17:01

    Postoji i gradjevinska masina koja se zove vibrator... Da sam na mestu ove devojke odstampala bih sliku te masine sa informacijama o istoj, i delila ljudima koji joj zbog naziva benda uskracuju prava...

  • JohnMalkovich

    6. februar 2014 | 17:36

    Pazi boga ti... neka zaradjuje sa tim bendom kad je tako pametna.

  • laki

    6. februar 2014 | 23:33

    Hajd sve, ali muzika je tuga. Daleko je ovo od punka, a jos manje od dobre muzike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA