Srbin plaćenik spasao Orića od hapšenja?

U vreme potere za nekadašnjim komandantom Vojske Republike Srpske Ratkom Mladićem, srpski organi uhvatili su telefonski razgovor Orića i njegovog insajdera, vođenog u šifrovanim porukama

  • 7

Informaciju da će biti uhapšen u Srbiji, ratnom vođi Armije BiH u Srebrenici Naseru Oriću, dao je dojučerašnji neprijatelj sa ratišta na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Naser Orić prestao je da prelazi Drinu 2011. godine, upravo na dojavu svog poznanika i poslovnog partnera, inače plaćenika u vojskama nekadašnjih jugoslovenskih republika, saznaje Blic. Tužilaštvo za ratne zločine vodi istragu zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u istočnoj Bosni 1992. protiv Orića.

U vreme potere za nekadašnjim komandantom Vojske Republike Srpske Ratkom Mladićem, srpski organi otkrili su njihovu vezu kada je uhvaćen telefonski razgovor Orića i njegovog insajdera, vođenog u šifrovanim porukama.

Tako je akcija da se iza rešetaka nađe prvoosumnjičeni za ratni zločin nad devetoro Srba u Zalazju u Donjim Potočarima 1992. godine, propala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    6. februar 2014 | 23:40

    srbi,najveća stoka..

  • strasno

    7. februar 2014 | 00:13

    Srpska posla!

  • NL

    6. februar 2014 | 23:49

    Svaki zlocin treba da se sudi, pa takodje i ovome Srbinu za informacijeje. Netreba nikome da se gleda kroz prste. Jedan ce odgovarati ovako drugi onako, ali treba da im se sudi. Sud je tu da donese svoj zakljucak koje vise kriv....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA