EPS: U januaru računi za struju u starom formatu!

- Prioritet za izradu januarskog računa je tačnost obračuna kako bi se otklonila i najmanja sumnja u njihovu ispravnost - rekao je vršilac dužnosti direktora EPS Snabdevanja Željko Marković

  • 2

Potrošači struje u Srbiji ipak će u januaru dobiti račune u starom formatu jer je "EPS Snabdevanje" odložilo ranije najavljenu primenu novog izgleda računa.

To su, kako saopštavaju, odlučili jer im je najvažnije da se kupci uvere u tačnost računa.

Elektroprivreda Srbije u saopštenju navodi da je ta odluka doneta kako bi kupci računa za struju potrošenu u januaru mogli lakše da uporede sa ranijim računima i da ne bi bili zbunjeni novim izgledom i rasporedom stavki na računu.

- Prioritet za izradu januarskog računa je tačnost obračuna kako bi se otklonila i najmanja sumnja u njihovu ispravnost - rekao je vršilac dužnosti direktora "EPS Snabdevanja" Željko Marković.

Od 3,5 miliona brojila, na decembarski račun primljeno je 48.494 reklamacija, što je 1,5 odsto od ukupnog broja računa. Polovina podnetih reklamacija bila je opravdana i računi su ispravljeni, naveli u EPS-u u okviru kojeg posluje EPS snabdevanje.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joE

    7. februar 2014 | 21:29

    Meni racun veci za 25% Fora ajde jos jedan mesec da nas kradu.

  • milisavic

    7. februar 2014 | 23:22

    Bice stari format ali nova cifra na njima naravno uvecana wauuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA