Ovaj kradljivac kola je zapanjio Ameriku. Pogledajte zašto (VIDEO)

Snimak krađe Lambordžinija bi delovao kao profesionalno izvedena akcija iskusnih kradljivaca koje gledamo samo na filmovima, ali dobija sasvim drugu dimenziju kada znamo da je reč o 16-godišnjaku

  • 8

Maks Vejd, šesnaestogodišnji učenik srednje škole u Kaliforniji, osuđen je na doživotnu robiju zbog serije počinjenih zločina, jer je nakon krađe automobila pokušao da ubije dvoje tinejdžera iz ljubomore.

Prvi zločin koji je počinio bila je krađa Lambordžinija koji je pripadao poznatom kuvaru Gaju Fijeriju. Mesecima nakon krađe je slobodno vozio automobil po gradu, praveći fotografije sebe i devojaka koje bi povremeno "pokupio".

Bahatost je eskalirala kada je na svom motoru pratio devojku koja mu se dopadala, a koja se u tom trenutku nalazila u kamionetu sa svojim dečkom. Vejd ih je napao vatrenim oružjem, nakon čega je odmah pobegao. Par je ostao nepovređen, a Vejd je ubrzo nakon toga pronađen.

Posle hapšenja policija je u njegovom posedu pronašla Lambordžini, arsenal oružja i detaljne planove za dalje zločine. Na internetu se pojavio snimak krađe i tek je sada jasno da nije u pitanju tinejdžerski nestašluk, nego ozbiljno dobra akcija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Ryot.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    7. februar 2014 | 19:25

    Kradja i pokusaj ubistva, plus planovi za ostale zlocine. Kod nas bi dobio godinu dana popravnog doma i pojacani nadzor roditelja a kad najzad nekog ubije citali bi kako je "odranije poznat policiji" Dozivotna nego sta!!!

  • Ivan Bosanac

    7. februar 2014 | 18:50

    Pa nisu oni kao mi da te pustaju i vracaju sto puta u Zabelu...cekaju da skupis poene i cao cao...pametni ljudi.

  • Canovic nenad

    7. februar 2014 | 17:32

    Dozivotnu? I to je demokratija. Pa valjda 3-4 god maximum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA