Crni Gruja optužio veštaka da ne govori istinu

Tokom unakrsnog ispitivanja, optuženi je pitao veštaka da li je tačno da se protiv njega vodi krivični postupak jer je u "slučaju Topčider" dao mišljenje da su se vojnici međusobno poubijali, kao i da li je tačno da je upravo on dao mišljenje da je novinarka Dada Vujasinović izvršila samoubistvo

  • 1

Nenad Grujović, koji je optužen da je 24. marta 2006. godine učestvovao u pljački pošte na Novom Beogradu tokom koje je ubijen radnik obezbeđena Vesko Babović, pokušao je danas u Višem sudu da ospori nalaz vestaka Branimira Aleksandrića u kom se navodi da je njegov DNK profil pronađen na licu mesta, kao i da je rana na njegovoj ruci nastala toga dana.

Grujović, koji je poznat i kao navodno istaknuti član Kekine grupe, po nadimku Crni Gruja, optužio je veštaka da je "dao lažni nalaz".

Tokom unakrsnog ispitivanja, optuženi je pitao veštaka da li je tačno da se protiv njega vodi krivični postupak jer je u "slučaju Topčider" dao mišljenje da su se vojnici međusobno poubijali, kao i da li je tačno da je upravo on dao mišljenje da je novinarka Dada Vujasinović izvršila samoubistvo.

Sudski veštak, međutim, odbacio je ove navode i objasnio da su njegove nalaze podržale međunarodne lekarske institucije.

- Ja sam naveo da je Dada Vujasinović izvrsila samopovređivanje, što je karakteristično za osobe koje imaju veću količinu alkohola u krvi, kao sto je bio slucaj kod nje - odgovorio je Branimir Aleksandric.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli mag

    7. februar 2014 | 17:37

    Kadija te tuzi....kadija ti sudi....Grujo naebo si kako okrenes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA