PALMA: Jagodina kandidat za Olimpijske igre!

- Ispunjavamo sve uslove da ceo svet dođe u Jagodinu. Ne trebaju nam nove investicije, sve smo napravili. U selima imamo 40 novih domova kulture i sportske terene. To su višenamenski objekti gde, pored sporta, slavimo, pravimo svadbe, krštenja - izjavio je Dragan Marković

  • 17

Nakon što je izjavio da bi u Jagodini trebalo izgraditi Diznilend, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je na izbornom mitingu u selima Siokovac i Deonica da će se Jagodina kandidovati za narednu Olimpijadu.

- Ispunjavamo sve uslove da ceo svet dođe u Jagodinu. Ne trebaju nam nove investicije, sve smo napravili. U selima imamo 40 novih domova kulture i sportske terene. To su višenamenski objekti gde, pored sporta, slavimo, pravimo svadbe, krštenja kad se rađaju deca. U Jagodini imamo sve. Najbolji smo u turizmu, sportu, prosveti, zdravstvenim uslugama, bićemo i u privredi - rekao je Marković.

Istakao je da će se baviti politikom sve dok ne obezbedi da svaka porodica može da živi od svog rad.

Marković je poručio građanima da ne glasaju za političare koji im se obraćaju preko televizijskih prijemnika i obećavaju.

- Nije tačno da ima viška radnika, već da ima nesposobnih političara, koji angažuju strance da ih savetuju. Stranci ih savetuju kako da poskupi struja, kako da cene pod kontrolom države budu što više. U našoj koaliciji imamo stručnjake, ljude sa radnim biografijama, svi znate šta su radili proteklih godina - rekao je Marković.

Prema njegovoj oceni, na političkoj sceni Srbije udružuje se "i šuto i rogato".

- Izdajice i najveći neprijatelji, kum izdaje kuma, pobratim pobratima, to nikada nije bilo. Sada je na političkoj sceni najveća izdaja svih vremena. Ne postoji ideologija, već samo interes - istakao je Marković.

Treba reći da Soči ima isti broj stanovnika kao Jagodina (35.000), ali i da je Rusija u tekuće Olimpijske igre uložila rekordnih 51 milijardu dolara.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    8. februar 2014 | 11:44

    Palma još si gladan.A?

  • Mama

    8. februar 2014 | 13:50

    Jao, ja cu se prijaviti da volontiram!!! Jedva čekam! Al nije reko da li su u pitanju zimske ili letnje... A kad bude svečano otvaranje, da peva Betoven! Ili Mocart, sve jedno! Ali ce da bude orginalno...

  • dalimi verujete?

    8. februar 2014 | 12:38

    lupi glupson i ostade ziv, umesto da je u zatvoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA