U Subotici uhapšen Pakistanac zbog maltretiranja Sirijca

- Osumnjičeni se tereti da je državljanina Sirije i njegovog prijatelja držao u kući M.M. u Subotici i fizički ih maltretirao, kako bi od rođaka oštećenog, danskog državljanina sirijskog porekla, iznudio što veću količinu novca - saopštila je policija

  • 2

U Subotici je uhapšen Pakistanac pod sumnjom da je fizički maltretirao državljanina Sirije i od njegovog rođaka iz Danske iznuđivao novac.

Kako je saopštila subotička policija, postupajući po informaciji Ministarstva spoljnih poslova Srbije da je na području subotičke Policijske uprave otet državljanin Sirije, u toku vikenda uhapšeno je jedno lice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznude i krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

- Osumnjičeni se tereti da je državljanina Sirije i njegovog prijatelja držao u kući M.M. u Subotici i fizički ih maltretirao, kako bi od rođaka oštećenog, danskog državljanina sirijskog porekla, iznudio što veću količinu novca. Po naredbi Višeg suda u Subotici policijski službenici izvršili su pretres kuće koju koristi M.M. i u njoj pronašli oštećenog i još šest državljana Pakistana i Avganistana, koji ilegalno borave na području Republike Srbije i protiv kojih su podnete prekršajne prijave - navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikos

    10. februar 2014 | 18:47

    Majko Srbijo arnauti se senluce po tebi

  • Ponelo ih

    10. februar 2014 | 20:25

    Kao da nemamo dosta svojih s....nja.Pakistanac Sirijca u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA