NEVIĐENA BAHATOST: Oteli autobus i mučili kontrolorku!

Dvojica napadača su ušli u privatni autobus na liniji 101N na okretnici u Padinskoj skeli i uz pretnju pištoljem primorali vozača da vozi mimo svoje trase. Tokom vožnje napadači su kontrolorku vukli za kosu i nepristojno dodirivali

  • 15

Dvojica napadača, od kojih je jedan bio naoružan pištoljem, prinudili su u noći između nedelje i ponedeljka vozača privatnog autobusa "Presto" N. T. (26) na liniji 101N da vozi do Besnog Foka umesto na Trg republike, piše "24 sata".

Kako list navodi, policija je uhapsila jednog napadača, dok se za drugim traga. Srećom, niko nije teže povređen.

Prema nezvaničnim saznanjima, napadači su ušli u vozilo na okretnici u Padinskoj skeli i odmah uperili pištolj u vozača, a primorali ga da vozi mimo svoje trase.

- Zahtevali su i od vozača i od kondukterke da ne koriste mobilne telefone. Međutim, vozač se snašao i samo "cimnuo" šefa našeg voznog parka, a pritisnuo je i panik taster. Na taj način policija je uz pomoć GPS-a lako locirala autobus. Tokom vožnje napadači su maltretirali kontrolorku. Vukli su je za kosu i nepristojno dodirivali - kažu za "24 sata" u privatnom prevozniku "Presto".

List navodi da su napadači stari oko 35 godina i da nisu bili u alkoholisanom stanju, a u vozilu se nalazilo i nekoliko putnika. Kada je vozač autobusa stigao do Besnog Foka, razbojnici su izašli napolje i pobegli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    11. februar 2014 | 10:00

    Jadan ti Milane...

  • frodo

    11. februar 2014 | 10:21

    Pa šta? Ovde se za ubistvo dobije par meseci kućnog pritvora, ovi neće dobiti ni uslovnu. Ne znam što ih uopšte traže kad nema kazne.

  • buccovizza

    11. februar 2014 | 11:03

    Da je tu bila tvoja majka, sestra da li bi i tad bio "jadan autobus" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA