Nikodijević: Ne treba zaboraviti da je SPS uveo socijalnu pravdu

Član privremenog organa Beograda rekao je da koalicija SPS-PUPS-JS još nije počela predizbornu kampanju i da će u kampanju ući s rezultatima iz prethodnih pet godina

  • 2

Član privremenog organa SPS-a, Nikola Nikodijević rekao je da koalicija SPS-PUPS-JS još nije počela predizbornu kampanju jer smatra da ima bitnijih stvari koje sada treba uraditi. Nikodijević je dodao i da će koalicija u predizbornu kampanju ući s rezultatima iz prethodnih godina i da ne treba zaboraviti da je upravo koalicija okupljena oko socijalista uvela socijalnu pravdu.

- Mi ovu izbornu kampanju nećemo voditi ni dugo, ni intenzivno. Naša poruka je jasna: mi u ovu kampanju idemo s rezultatima rada u proteklih pet godina - rekao je član privremene uprave Beograda i funkcioner SPS-a posle otvaranja dečijeg igrališta u Zemunu.

Nikodijević je rekao da je socijalnu pravdu u Srbiju uvela upravo koalicija okupljena oko socijalista kada je došla na vlast 2008. godine i da će se "takva politika nastaviti i posle izbora ukoliko ostanemo na vlasti".

Nikodijević je kao uspeh SPS-a naveo i potpisivanje Briselskog sporazuma s Kosovom i početak pretpristupnih pregovora sa EU.

Javno komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" saniralo je park u Gornjogradskoj ulici u Zemunu koji nije obnavljan 40 godina i napravilo igralište za decu s gumenom podlogom i savremenim rekvizitima, po evropskim standardima.

Investitor je bio Gradski sekretarijat za stambene i komunalne poslove Beograda.

Pošto se roditelji žale što nema zaštitne ograde, vršilac dužnosti generalnog direktora "Zelenila Beograd" Vladimir Bogićević je obećao da će ograditi deo igralista uz ulicu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wormer

    11. februar 2014 | 16:41

    A nije na odmet da se sete gradjani da su vladali devedesetih da su nas uveli u tri rata sva tri izgubljena u bedu i sirimastvo izolaciju ............ Toliko o sps ko glasa za njih trebalo bi da se zapita zasto mrzi svoju zemlju a i svoju porodicu. Toliko

  • 2 zeca 3 zeca

    11. februar 2014 | 17:55

    Sps je uveo u modu prazne novcan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA