Optužnica protiv najbližeg saradnika Luke Bojovića

Aleksandar Obradović (34) uhapšen je sredinom januara u akciji policije “Grom“. On se smatra jednim od ključnih pripadnika Bojovićeve grupe, za koga su radili sitniji dileri

  • 0

Republičko javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, Aleksandra Obradovića (34), za posedovanje kilograma kokaina.

Kod Obradovića je pronađen skoro kilogram čistog kokaina, saznaje "Blic".

Obradović uhapšen je sredinom januara u akciji policije “Grom“. Uhapšen je ispred stana u Beogradu u kome je neprijavljeno boravio. Obradović se smatra jednim od ključnih ključnih pripadnika Bojovićeve grupe, za koga su radili sitniji dileri.

Iako je Bojović u španskom zatvoru od februara 2012. u policiji kažu da su njegovi ljudi, koji su ostali u Beogradu, nastavili posao sa drogom i to uglavnom sa kokainom i u tom poslu i dalje drže primat na beogradskom narko-tržištu.

Bojoviću se u Srbiji sudi u odsustvu, jer se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Španiji i to od momenta kada je uhapšen u Valensiji, 9. februara 2012.

On je optužen za ubistvo Branka Jeftovića Jorge (2004) i za pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka iste godine, kada su poginuli njihovi telohranitelji Dejan Živančević i Milutin Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA