Mihajlović: Prioritet SNS biće zapošljavanje mladih!

- U narednom periodu pokušaćemo da povećamo broj zaposlenih i stvorimo uslove da se otvaraju porodične firme i mala i srednja preduzeća - kaže potpredsednica SNS-a

  • 17

Prioritet za Srpsku naprednu stranku u novoj vladi biće povećnaje broja zaposlenih i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje mladih kako bi ostali u zemlji, poručila je danas potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Mihajlović je novinarima posle sastanka sa članovima opštinskog odbora SNS u Aranđelovcu rekla da je vlada uspela da zaustavi dramatičan rast nezaposlenosti, ali da ta stranka nije zadovoljna i da će u narednom periodu pokušati da poveća broj zaposlenih.

- U narednom periodu pokušaćemo da povehamo broj zaposlenih i stvorimo uslove da se otvaraju porodične firme i mala i srednja preduzeća i da sa te finansijske stabilizacije koju smo napravili idemo napred - rekla je Mihajlović.

Kako bi se to postiglo, naglasila je, mora da postoji dobra koordinacija između vlade i lokalnih samouprava, a u onim opštinama u kojima je SNS preuzela odgovornost vodi se računa o ambijentu za stvaranje mogućnosti za otvaranje preduzeća, kao i o mladima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA