Ljajić: Udruženje izbeglih i prognanih podržava Vučića

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije sastao se sa predstavnicima Udruženja izbeglih, prognanih i ugroženih, koji će na predstojećim parlamentarnim izborima podržati listu "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo"

  • 6

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić sastao se sa predstavnicima Udruženja izbeglih, prognanih i ugroženih lica u Srbiji. Ovo udruženje je rešilo da na predstojećim parlamentarnim izborima podrži koaliciju okupljenu oko SNS-a, jer kako je naglasio predsednik udruženja, Igor Ristić, veruju da će se ta koalicija boriti za prava izgnanih lica u Srbiji.

To udruženje odlučilo je da na parlamentarnim izborima 16. marta podrže listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujermo".

Tokom susreta sa Ljajićem predstavnici Udruženja ocenili su da se najveći izazovi sa kojima se susreće izbeglička populacija odnose na rešavanje socijalno-ekonomskih problema, kao i imovinskih pitanja u državama nastalim raspadom SFRJ, navodi se u saopštenju SDPS-a.

Predsednik udruženja Igor Ristić, rekao je da izbegla i interno raseljena lica na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujermo", prepoznaju ljude koji će se "kroz zakonske predloge i nastup pred međunarodnim forumima boriti za prava izbeglica u Srbiji".

On je pozvao i druga udruženja da podrže izbornu listu koju čini koalicija okupljana oko Srpske napredne stranke.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    12. februar 2014 | 17:50

    Pazi da se ne bore za prava izbeglih i prognanih, i do sada su sr borili, ali samo za sebe naravno. Sram vas bilo prevaranti jedni.

  • besha

    12. februar 2014 | 22:40

    Evo prodane duse ,prodo i bosnjake i sandzak za par Hiljada eura...i jos ga dodik ismijava ispred 20.000 ljudi a on oborio usi ko dambo...nema Krmka do turskoga sto bi rekli bosnjaci

  • Milica

    12. februar 2014 | 20:06

    Naravno zahvaljujuci njihovoj politici od pre 20 god. oni su i postali izbeglice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA