Pokušao da siluje devojčicu, pa bacao čini da se zaljubi u njega

D. T. (31) napao je maloletnicu na putu do škole, uvukao je u napuštenu kuću i pokušao da je siluje. Sa maloletnice je strgao odeću, ali je ona uspela da pobegne. Napasniku je određen pritvor do 48 sati

  • 4

Policija je danas uhapsila D. T. (31), iz zaječarskog sela Gamzigrad, koji je 7. novembra prošle godine u boljevačkom selu Osnić pokušao da siluje devojčicu staru 12 godina.

D. T. je maloletnicu napao na putu do škole. Uvukao ju je u napuštenu kuću i pokušao da je siluje. Sa maloletnice je strgao odeću, ali je ona uspela da pobegne.

D.  T. je od devojčice ukrao čarape i telefon, i pobegao u svoje selo. Nakon nekoliko dana, te stvari je odneo kod vračare u jednom selu i tražio od nje da, pomoću tih stvari, baci čini na devojčicu, kako bi se ona zaljubila u njega.

Policija je, u međuvremenu, ušla u trag napasniku, pa se on sam predao. Na saslušanju je kazao da je devojčica sama pristala na seks.

Protiv D. T. je podneta prijava zbog silovanja u pokušaju i određen mu je pritvor do 48 sati.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA