Prodavac sa neta: Ukrali su mi stvari, nisam prevarant

Prodavac Nikola Vasić, koji je radio preko Fejsbuk stranice "sportsdirect.com Srbija" tvrdi da postoji snimak sa nadzorne kamere koji potvrđuje da je njegov auto obijen, ali da je zbog istrage skinut sa Jutjuba

  • 21

Na vest  o grupi oštećenih kupaca koja je prevarom ostala bez svog novca koji su uplatili za garderobu preko prodajne stranice na Fejsbuku, "sportsdirect.com Srbija", prodavac Nikola Vasić tvrdi da je opljačkan i da zato roba nije stigla poručiocima, kao i da će kupcima će vratiti novac.

Vasić je izjavio da je njegov auto obijen 6. decembra i iz njega ukradena sva roba.

- Bio sam sa drugarom u jednom kafiću u Jagodini, a auto smo parkirali na parkingu ispred. Neko je odneo svu robu, vrednosti od oko 1.000 evra, kao i moj lični novac (oko 80.000 dinara.) - kaže za Mondo Vasić koji tvrdi da postoji snimak sa nadzorne kamere koji potvrđuje njegove reči.

Vasić kaže da je snimak objavio na Jutjubu da bih pokazao ljudima koji su poručili robu šta se desilo, ali da je zbog policijske istrage video skinut.

- Prijatelji su mi pritekli u pomoć i ponudili da mi pozajme novac. Radim još neke poslove tako da ću im njihove pare vratiti - rekao nam je Nikola i dodao da se prodajom stvari bavi već dve godine i da do sada nikada nije bilo nezadovoljnih kupaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    13. februar 2014 | 08:26

    imas robu od 1000 evra i 80 000 din u kesu i odes u kafic a sve ostavis u kolima.... daj bre... usput isceniras provalu za kamere za koje znas da su tu

  • qwertyuiop

    12. februar 2014 | 23:59

    iskljucivo placanje pouzecem nikako drugacije!!!

  • Ludilo

    12. februar 2014 | 23:37

    Koliko laže, neki su uplaćivali i posle tog datuma pa im nije slao robu, niti vraćao pare!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA