Napadač na Danilovića dobio četiri i po godine zatvora!

Sudija Marina Anđelković navela je da je sud prihvatio kajanje Branka Filipovića Fida kao iskreno, ali i da je utvrđeno da je on te noći više puta nasrtao na Danilovića. Motiv sukoba i dalje nije poznat

  • 4

Branko Filipović, Fido, koji je optužen za ranjavanje predsednika Košarkaškog kluba Partizan Predraga Danilovića, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na četiri i po godine zatvora!

Njemu je posle izricanja presude ukinut pritvor. Sudija Marina Anđelković navela je da je sud prihvatio njegovo kajanje kao iskreno, ali i da je utvrdio da je on te noći vise puta nasrtao na Danilovića.

- Motiv za sukob nismo utvrdili - rekla je sudija.

Tužilaštvo Filipovića tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju, jer je 18. maja povredio Danilovića u svojoj kafani “Kafanica” na Košutnjaku.

Danilović, koji u tom postupku ima status oštećenog, pridružio se krivičnom gonjenju Filipovića, a svedočio je u istrazi.

Filipović je od 18. maja do 2. juna, kada je uhapšen, bio u bekstvu, dok se Danilović u Kliničkom centru Srbije oporavio od napada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap

    13. februar 2014 | 11:35

    Nije on napadacc, on je samo jedan od dvojice pijanaca koji su celu noć pili , remetili javni red i mir i na kraju se potukli. Obojici je trebalo odrezati istu kaznu, s tim da onaj sa višom funkcijom više i odgovara.

  • Radoje

    13. februar 2014 | 13:14

    Ovaj Danilovic je veliki covek! Ali na vasu zalost ne vodi novinare sa sobom da snimaju njegova dobrocinstva... radi to i cuti. A oni koji ne mogu da mu oproste uspeh su mali ljudi koji ubadaju... nozevima, komentarima... cime stignu. Samo je pitanje koliko mogu da mu se priblize. Sigurna sam da kad ubodete zluradi komentar... njega zaboli d*pe.

  • Ivo Misko

    13. februar 2014 | 16:56

    Ne mogu da razumem komentare o zajedničkoj krivici kada je taj Fido napisao pokajničko pismo, a zatim na prvom ročištu sam predložio sporazum o priznanju krivice. Ne razumem ni vas novinare koji ne objavite da ga je sudija pustila na slobodu do pravosnažnosti, a bez garancije da neće pobeći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA