DNO: Obili obdaništa, odneli slavine, razbacali dečje stvari!

Borska obdaništa "Dečija radost" i "Crvenkapa" obili su nepoznati lopovi i ukrali slavine, DVD plejere i pritom napravili štetu od pola miliona dinara

  • 2

Borska obdaništa "Dečija radost" i "Crvenkapa" obili su nepoznati lopovi i ukrali slavine, DVD plejere i pritom napravili štetu od pola miliona dinara.

Prema rečima Ljiljane Radičević, direktorice Predškolske ustanove "Bambi", razbojnici su imali rukavice tako da iza sebe nisu ostavili otiske. Šteta se procenjuje na 500 hiljada dinara.

- Lopovi su provalili u dva vrtića. Iz "Crvenkape" su odnete sve slavine, DVD plejer i programator. U obdaništu "Dečija radost" smo zatekli razbijeno staklo na vratima vešeraja i razbacane stvari iz dečjih i ormarića vaspitača. Odnete su i česme, obijena sva vrata koja su bila zaključana, a provaljeno je i u prostorije kuhinje. Još uvek utvrđujemo šta sve nedostaje u vrtićima - rekla je Radičevićeva.

Kod obdaništa "Dečija radost" posečena je i kompletna ograda, koju je ovaj vrtić dobio u okviru donacije od borske Fabrike opreme i delova.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA