O slučaju Taton ponovo odlučuje Viši sud u Beogradu

- Prvostepeni sud nije postupio po ranijim primedbama Apelacionog suda u kojima su dati nalozi da se izvrši uviđaj i pribave određeni dokazi - naveo je Apelacioni sud

  • 3

Apelacini sud u Beogradu ukinuo je rešenje Višeg suda kojim je odbijen zahtev branilaca Ivana Grkovića i Dejana Puzigače za ponavljanje postupka za ubistvo Brisa Tatona i predmet je vraćen na novo odlučivanje.

- Prvostepeni sud nije postupio po ranijim primedbama Apelacionog suda u kojima su dati nalozi da se izvrši uviđaj i pribave određeni dokazi - naveo je Apelacioni sud.

Takođe, kako je navedeno taj sud nije dao objašnjenje zbog čega smatra da iskazi nova dva svedoka ne bi mogli da dovedu do drugačije odluke od one koja je već doneta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zex

    13. februar 2014 | 18:03

    Jedan od najsumnjivijih slucajeva zadnjih 10 g. Krivice za tucu svakako postoje ali sve ostalo bar meni deluje namesteno.Nijedan slucaj nije imao toliko naslovnih strana, pametnom coveku to dovoljno govori.Takav medijski linc nije skoro vidjen a bilo je i potresnijih i strasnijih slucajeva gde je sve bilo jasno pa su namerno padali u zaborav.Nasi sudovi ili prave totalne promasaje ili neduzni robijaju da nadoknade za sve ostale.

  • Gradjanin

    13. februar 2014 | 18:35

    Ako Gnjilansku grupu pustaju na slobodu za svirepa ubistva koja su pocinili nad Srbima,onda treba pustiti i ove momke osudjene za nesrecan slucaj koji se desio...

  • Jugosloven

    13. februar 2014 | 18:37

    Da je Srbin nastradao od Srbina,bio bi odavno na slobodi,ali posto je u pitanju Francuz,koji je na zalost slucajno nastradao,onda se daju skoro pa dozivotne kazne...Kakav smo to naopak narod!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA