U IME LJUBAVI: Na Dan zaljubljenih niže cene u radnjama!

Na sniženjima od 10 do 35 odsto čokolade, vina, plišane igračke ali i depilatori i prašak za veš. Popusti i za odeću za pse

  • 6

U momentu kada tek svaka peta plata stiže redovno, kućne budžete najviše pune penzioneri, a potražnja za bajatim hlebom raste, srpski trgovci ovih dana "karte" stavljaju na ljubav i praznik - Sveti Valentin ili takozvani Dan zaljubljenih.

Dok kupovna moć pada, trgovci se nadaju da će uz Valentina lakše prebroditi februar, tradicionalno loš za prodaju i nekako izdržati do 8. marta, Dana žena.

Samo zbog ljubavi i praznika, gotovo da nema trgovine koja nije najavila popust, pa će tako zaljubljeni moći da uštede na odeći, obući, vešu, ali i kremama, sapunima i toalet papiru.

Popusti su upriličeni i za odeću za pse obasutu srcima!

Povodom Dana zaljubljenih u mnogim brendiranim prodavnicama garderobe i obuće najavljeni su popusti od 10 do 20 odsto na nove kolekcije. Distributeri slatkiša snizili su cene na čokolade i čokoladne bombone do 25 odsto, a na vina do 20. Vlasnici restorana prizivaju mušterije povoljnostima na večere za zaljubljene parove.

Trgovci posteljinom nude ljubavne jastuke i ljubavne pokrivače. Na popustu su u čast Dana ljubavi i depilatori i fenovi za kosu, za prosečno 10 odsto, a možda najveće popuste nudi poznata parfimerija - 30 odsto. Plišane kuce i mace mladi sa ružičastim naočarima moći će da kupe snižene za četvrtinu cene, a USB u obliku srca košta tek dnevnicu jednog Kragujevčanina sa prosečnom platom. Deo ljubavno- trgovačke euforije začinili su popusti na prašak za veš do 35 odsto kao i sniženje toalet papira za 30 dinara.

Neki od ovih popusta traju čitav februar, neki samo u "nedelji ljubavi", a neki tek jedan dan, 14. februar. Dok su jedni kupili kupone za sniženja i otputovali u Veronu i Veneciju, drugi u poslednjem momentu mogu pazariti i magnete za frižider kojih će biti na sniženjima, ali i na izložbama magneta specijalno upriličenim u ime ljubavi.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    14. februar 2014 | 00:34

    OOOOO bravo postadosmo katolicka sekta.

  • vlada

    13. februar 2014 | 23:52

    A što snizenje toalet papira? Kakve veze papir ima sa danom zaljubljenih? :D

  • alexa

    14. februar 2014 | 02:16

    Danas je Sv. Trifun za nas pravoslavce a Katolici slave Dan zaljubljenih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA