Rukometašica osuđena na 3,5 godine zatvora zbog ubistva ljubavnika

Crnogorka Marija Milić (21) osuđena je na kaznu zatvora jer je 29. aprila 2012. godine nožem ubila svoj ljubavnika i potpredsednika fudbalskog kluba "Rudar" Radmila Mitrovića (49)

  • 9

Veće sudija Višeg suda u Podgorici donelo je prvostepenu odluku kojom se rukometašica Marija Milić (21) kažnjava zatvorom u trajanju od 3,5 godina zbog ubistva svog ljubavnika Radmila Mitrovića (49) .

Ubistvo se dogodilo 29. aprila 2012. godine, kada je rukometašica Milićeva, posle kraće rasprave nožem ubola njenog ljubavnika inače i potpredsednika fudbalskog kluba "Rudar" i nanela mu smrtonosne povrede.

Na sudu, Marija je tvrdila da ju je Mitrović maltretirao i polomio nos. Sudski veštaci su tvrdili da je Marija u trenutku izvršenja ubistva bila "smanjene uračunljivosti". Naveli su, takođe, da je okrivljena već duže vreme bila izložena fizičkom maltretiranju, uvredama i omalovažavnju, posebno kada je Mitrović bio u pijanom stanju.

Doktor sudske medicine, Nemanja Radojević, prošle godine pred sudijom je izjavio da je na Milićevoj, posle ubistva, konstatovano pet povreda. Radojević je takođe konstatovao da je rukometašica povredu nosa mogla zadobiti i pri padu sa neke veće visine, ali da prelom nosa posledica nekog pada, Marija bi morala imati i još neke telesne povrede koje nisu bile označene u nalazima.

Ubijeni Mitrović i Milićeva živeli su godinu dana u iznajmljenom stanu.

(Telegraf.rs / Izvor: cdm.me)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blatobran

    14. februar 2014 | 15:27

    Ne podrzavam nju i to sta je uradila ali o mrtvima sve najbolje sto bi rekli, samo u ovom slucaju se to ne moze reci jer pokojni je za zivota bio teska olos ali teska znao sam ga posto smo sugradjani...osilio se kao rijetko ko

  • frodo

    14. februar 2014 | 16:00

    TUkao je, maltreritao i omalovažao? Verovatno ju je i vezivao pa nije moga da ode? Nije? Znači, sama je odlučila da može da istrpi malo batina u zamenu za stil života, poklone i pare kojoj joj je davao. I sad je to "olakšavajuća okolnost". Dobro, bar nismo jedini sa propalim pravosuđem, i susedi se ističu.

  • JaToTako

    15. februar 2014 | 05:11

    Prvo: Sta si radila sa skoro 30 godina starijim covekom? Ako te je maltretirao sto nisi otisla?? Samo 3,5 godine za neciji zivot?? SRAMOTA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA