TVITER RAT! Šutanovac: Ko je ministar policije? Borovčanin: Pitaj kuma!

Funkcioneri DS-a i SPS-a sukobili su se na društvenoj mreži Tviter i razmenili pravu "rafalnu paljbu argumenata", a mi vam prenosimo ovu razmenu mišljenja

  • 7

Predizborna kampanja se zahuktava, a pravi rat na društvenoj mreži Tviter vodili su funkcioneri DS-a Dragan Šutanovac i SPS-a Nenad Borovčanin.

Rasprava je krenula kada je Borovčanin na svom profilu napisao: "Dok sedimo i ćutimo, nasilje raste", na šta mu je Šutanovac odgovorio: "Da ne znas ko je ministar policije mozda? Cime se on bavi?"

Nije dugo trebalo socijalisti te je bivšem ministru odbrane poručio da društvena mreža nije za kampanju.

"Kad počnemo da rešavamo uzroke, tek tad će prestati posledice. Nije ti ovo za kampanju", napisao je državni sekretar omladine i sporta.

- Najbolje prebaci odgovornost na građane. O kakvoj kampanji pričaš, stanje bezbednosti nikad gore, a ministar nema vremena ni sistematizaciju da promeni. U poslednjih 14 godina, SPS je sto direktno, sto indirektno na vlasti 10 god a MUP vodi punih 6 god. Ko da reši? - usledio je odgovor Šutanovca.

- Pitaj kuma za stanje u društvu i državi. Uzrok nasilja je rastureno društvo, beznađe, frustracija, mržnja...sa građanima sam bio uvek. Npr 22.0000 mladih bez posla posle tvog kuma. Misliš da su oni raspoloženi za osmeh? - usledila je replika Borovčanina poput one u Skupštini Srbije.

- Da li osećaš ikakvu odgovornost ili ćeš samo na druge da je prebacuješ? Premijer je ministar policije! Ima li odgovornost premijer za stanje u društvu? 10 godina na vlasti a nikad gore stanje nije bilo u 21. veku - podsetio je funkcioner demokrata.

- Tvoji su partijaši opustošili privredu Srb,ostavili ljude bez posla da preživljavaju i mlade u beznadju.To je uzrok za bunt - rekao je Borovčanin.

Ova rasprava nije ovde završena, dve strane su i dalje nastavile da razmenjuju "tople reči i argumente", a koga zanima kako se to sve završilo neka pogleda na Tviteru,

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača BG

    15. februar 2014 | 16:50

    Šutanovac, čovek koga prate brojne afere (Pašnjak, vojska...). Borovčanin, čovek bez mrlje u karijeri. Šutanovac ovih dana daje samo autogolove...

  • Jecika

    15. februar 2014 | 17:13

    Borovcanin je primer za drzavu! Jedini koji nikada nije bio u medijima u negativnom kontekstu! Svaka cast!

  • Nikola-1

    15. februar 2014 | 16:58

    Samo ti Sutko nemoj da komentarises da je stanje bezbednosti u zemlji lose. Pa ti si bre unistio Vojsku Srbije sram te bilo. Izdao si Tadica mada mene i ne zanima DS, ali se vidi kakav si covek. Idi sadi kupus u Mrcajevcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA