U kući meksičkog kralja droge pronađeno 22 milijarde dolara (VIDEO)

Vila u čijem je sklopu pećina sa đakuzijem, bila je dom lava, leoparda i retke vrste belog tigra. Jedna od soba bila je skoro od poda do plafona ispunjena novcem, a pronađena je i velika količina droge

  • 22

U kući meksičkog kralja droge, policija je, nakon pretresa, pronašla 22 milijarde dolara u kešu, egzotične životinje, gomilu oružja, ali i toliku količinu droge da bi cela zemlja mogla da se nadrogira.

Ime kralja droge nije objavljeno. Ipak, neko se dočepao slika koje je policija napravila tokom racije. Veći deo oružja, koje je policija našla u kući, nalazio se izložen u vitrinama, kao u muzeju. Iz mnogih komada nikada nije pucano, a neki pištolji su optočeni zlatom.

Između ostalog u sklopu kuće je i pećina sa đakuzijem, ali i soba koja je bila skoro cela ispunjena novcem. Novac se nalazio i u većini ormara, ali i na mnogim drugim slobodnim mestima u kući. Ukupno je pronađeno 22 milijarde dolara u kešu. Toliki novac dovoljan je da pokrije zdravstveno osiguranje za 12 godina svake osobe u SAD-u.

Sobe koje nisu bile ispunjene novcem ili oružjem, bile su ispunjene drogom. Spekuliše se da je pronađena dovoljna količina droge da bi celokupno stanovništvo Meksika moglo da se nadrogira. Međutim, to nije sve: meksički kralj droge kao ljubimce imao je lava, leoparde, kao i retku vrstu belog tigra.

Procenjuje se da ovakvih kuća u Meksiku ima oko 27. Njihovo bogatstvo je toliko da arapski šeici za njih izgledaju kao da žive od socijalne pomoći.

Pogledajte video sa jednog od prethodnih velikih hapšenja:

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    15. februar 2014 | 22:42

    Taj novac bi nasi politicari maznuli i potrosili dok si reko piksla

  • markoonii

    16. februar 2014 | 00:05

    "Seici izgledaju kao da zive od socijalne pomoci"... Ahahahahahah vrh fora!

  • Buldoger

    15. februar 2014 | 23:37

    Nasi bi kod takvog coveka verovatno 'pronasli' samo desetak miliona..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA