Ovako izgleda osmeh čoveka koji će se razneti bombom (VIDEO)

Abdul Vahid Madžid (41), koji je veći deo života proveo na jugu Engleske, na snimku stoji obučen u belo pored kamiona u kojem se nedugo potom navodno razneo eksplozivom

  • 12

Nakon što se pre nekoliko dana pojavila informacija o prvom britanskom državljaninu koji je u Siriji navodno izvršio samoubilački napad, negde u gradu Alepu, na YouTubeu je objavljen i snimak njegovih poslednjih trenutaka.

Abdul Vahid Madžid (41), koji je veći deo života proveo na jugu Engleske, na snimku stoji obučen u belo pored kamiona u kojem se nedugo potom navodno razneo eksplozivom.

Uz njega je nekoliko mudžahedina iz radikalne grupe Al-Nusra, navodno povezane s Al-Kaidom. Smejući se i u prilično opuštenoj atmosferi Abdul je sa njima pozirao i fotografisao se, prenosi Independent.co.uk.

Jedan od saboraca zatim ga je pitao ima li šta da kaže u kameru, na šta je Britanac, inače otac troje dece, odgovorio: Ne mogu da govorim, nisam neki govornik. Kao da mi je jezik zavezan u čvor. Trebalo bi da kažem nešto od srca, ali ne ide - rekao je.

Iako se  na snimku ne vidi njegov ulazak u kamion, vidi se kako vozilo polako ide prema alepskom zatvoru. Pred ulazom u zatvorsko dvorište vozilo je odletelo u vazduh, a nad tim delom grada pojavio se gusti crni oblak dima.

Ipak, Abdulova porodica nema još potvrdu da je samoubilački napad zaista on izvršio. Naprotiv, sve smatraju "lovom na veštice i tvrde da je reč o lažnim optužbama".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    16. februar 2014 | 20:03

    ЖЕНУ И ТРОЈЕ ДЕЦЕ ЈЕ ОСТАВИО ЗА САТАНСКИ ЦИЉ

  • najveci car

    16. februar 2014 | 20:02

    Samo napred i nek vam je svima sa srecom

  • Kibo

    16. februar 2014 | 20:30

    Saranicemo ga, burazeru, sa sve Tamicom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA