HEROJ: Uskočio u autobus u pokretu i sprečio nesreću (VIDEO)

Vozač autobusa doživeo je infarkt usred vožnje, kada je vozilo bez kontole udaralo u automobile i semafore, što je video vozač drugog autobusa čija je instinktivna reakcija bila da uleti u vozilo u pokretu

  • 3

Sigurnosna kamera je na prometnom putu u gradu Fudžou, u Kini, zabeležila saobraćajnu nesreću u kojoj je autobus nekontrolisano udario 11 automobila, kada je njegov vozač doživeo infarkt usred upravljanja vozilom.

Kada je autobus ostao bez kontrole, pred sobom je sravnio sve semafore koji su se našli na putu, što je sa susedne raskrsnice posmartao Tjen Jučao, vozač drugog autobusa, čija je instinktivna reakcija bila da uleti u vozilo u pokretu kako bi sprečio veću nezgodu.

- Pomislio sam da nešto nije u redu sa vozačem čim sam video kako se kreće autobus. Znao sam da ne bi vozio tuda - zapazio je Jučao kada je video kako se vozilo kreće udarajući u zaštitnu ogradu nasred puta.

Uspeo je da zaustavi atobus, a u nesreći nije bilo povređenih. Vozač koji je doživeo infarkt se trenutno nalazi u bolnici.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: News.sky.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA