BIVŠI DIREKTOR: Dajte mi IMT na dve godine, napraviću čudo!

- Imam sve što je potrebno – modele, opremu, tehnologiju, razvoj i ljude. Državi bismo mogli da vratimo novac koji uloži i još da zaradimo i da joj onda vratimo fabriku - tvrdi Radoslav Radović, nekadašnji direktor te fabrike

  • 7

Dajte mi IMT na dve godine i vratiću vam skockanu fabriku koja će treće godine biti profitabilna, kaže Radoslav Radović, bivši direktor te fabrike traktora.

- Imam sve što je potrebno – modele, opremu, tehnologiju, razvoj i ljude. Državi bismo mogli da vratimo novac koji uloži i još da zaradimo i da joj onda vratimo fabriku - tvrdi dugogodišnji direktor , koga mnogi radnici i građani pamte ga kao "traktorsku legendu”, piše "Novi Magazin".

Radović, naravno, ne gaji iluzije da će buduća Vlada potrčati da mu prepusti IMT, ali njegova ponuda može se tumačiti kao izazov političarima da s reči pređu na dela i započnu toliko očekivanu reindustrijalizaciju, ali i departizaciju državnih preduzeća.

Mada iza bivšeg direktora ne stoji niko osim njegove više nego uverljive profesionalne biografije i iskustva na koje niko ne može da ostane ravnodušan, njegov predlog zaslužuje makar pažnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haj

    17. februar 2014 | 17:14

    Kada ga je imao pravilo se 100 traktora 539 u jednoj smeni i sve odma prodavalo, i tako godinama.Legendo Radoviču

  • Dragoslav iz Parcana

    17. februar 2014 | 16:13

    Ej rodjače, pa imao si IMT.

  • nole

    17. februar 2014 | 16:46

    Gospodine kasno si se probudio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA