BRUKA NA DODELI BRITANSKIH OSKARA: Zaboravili Soprana i Trigera! (VIDEO)

Organizatori BAFTA snimili su oproštajni video povodom smrti svih glumaca koji su nas napustili u 2013. i tom prilikom zaboravili da pomenu Džejmsa Gandolfinija - čuvenog Tonija iz "Porodice Soprano" i Rodžera Lojda Paka - nezaboravnog Trigera iz "Mućki"

  • 2

Sinoćna dodela britanskih oskara u Londonu ostaće upamćena po nedopustivom pehu.

Naime, organizatori BAFTA snimili su oproštajni video povodom smrti svih glumaca koji su nas napustili u 2013. godini i tom prilikom zaboravili da pomenu Džejmsa Gandolfinija - čuvenog Tonija, mafijaškog bosa iz poznate serije "Porodica Soprano" i Rodžera Lojda Paka - popularnog Trigera iz "Mućki".

Sasvim razumljivo, usledilo je pregršt negativnih komentara na društvenim mrežama i to na račun organizatora ceremonije.

Podsetimo, Džejms Gandolfini je preminuo letos od srčanog udara na odmoru, dok je Rodžer Lojd Pak umro od raka pankreasa.

Među pomenutim preminulim glumcima našli su se - Pol Voker, Filip Simor Hofman, Džoan Fontejn i drugi.

Inače, 15 godina nakon što je osvojio Tarnerovu nagradu za svoj umetnički opus, britanski reditelj Stiv Mekvin (44) uzeo je i nagradu Britanske akademije za film (BAFTA) za najbolje ostvarenje, dramu "12 godina ropstva", u noći u kojoj je najviše odličja pripalo britanskom blokbasteru "Gravitacija" Alfonsa Kuarona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA