UZNEMIRUJUĆE: Monstrumi svirepo obesili psa jer je zalutao u nečiju baštu (FOTO)

Na opštinskom placu u Sremskoj Mitrovici pronađena je obešena ženka, a prema rečima udruženja "Kanis", koje je slučaj prijavilo policiji na tom placu primećeno je "da na svakom drvetu postoji okačeno po neko "strašilo""

  • 28

STRAŠNO! Mlada ženka obešena o drvo pronađena je na opštinskom placu u Sremskoj Mitrovici.

Udruženje građana "Kanisa" iz Sremske Mitrovice 16. februara je primilo poziv, nakon koga su odmah izašli na lice mesta i zatekli obešenog psa. Policija je obavila uviđaj, a ovo udruženje podnelo je prijavu protiv NN lica.

Pas je prema rečima ljudi iz ovog udruženja obešen na opštinskoj zemlji, koju su neki građani uzurpirali da bi na njoj napravili baštu.

- Na dotičnom placu primetili smo da na svakom drvetu postoji okačeno po neko "strašilo" te je najverovatnije i ovaj pas obešen kako bi se drugi psi sprečili da gaze i zapi*avaju to što je zasadio - kažu iz ovog udruženja.

Prema rečima veterinara, pas je najverovatnije usmrćen 12-24 sata nakon što je pronađen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    18. februar 2014 | 09:02

    Sve pse lutalice pod hitno skloniti sa ulica, tako nece dolaziti do ovakvih nemilih dogadjaja. Ostre kazne za vladnike pasa koji iste pustaju kada im dosade

  • brunox

    18. februar 2014 | 08:56

    Ovo je uzas odma u zatvor...A covek koji je spasijo psa odveden pred sud jer je imao vise od 5 psica u dvoristu.. Ovu drzavu odma u zatvor!!!

  • Srbija-Ubija

    17. februar 2014 | 21:08

    Kakva je to stoka od ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA