VUČIĆ: Najvažnije rešavanje problema u ekonomiji!

Vučić je prilikom otvaranja fabrike "Streit nova" u Staroj Pazovi rekao da svaka uspešna kompanija koja dođe u našu zemlju i napravi dobar rezultat istovremeno zapošljava ljude, ali i dovodi investitore, te da "mi očekujemo još više investitora iz inostranstva"

  • 8

Prvi potpredsednik tehničke vlade Aleksandar Vučić izjavio je da je najvažniji zadatak rešavanje problema u ekonomiji i podvukao da će, ukoliko u tome bude postojala ista posvećenost kao u borbi protiv korupcije i kriminala, u ekonomiji biti postignuti neuporedivo bolji rezultati.

Vučić je prilikom otvaranja fabrike "Streit nova" u Staroj Pazovi, koja proizvodi komponente za automobile rekao da svaka uspešna kompanija koja dođe u našu zemlju i napravi dobar rezultat istovremeno zapošljava ljude ali i dovodi investitore, te da "mi očekujemo još više investitora iz inostranstva".

Izvršni direktor fabrike Rene Barkolone je izrazio veliko zadovoljsatvo investicijom u Staroj Pazovi i nadu da će unaprediti i proširiti poslovanje u Srbiji, pohvalivši istovremeno znanje, trud, posvećenost i obučenost naših radnika.

Predsednik opštine Stara Pazova Ðorđe Radinović rekao je da su svi potrebni papiri i dozvole obezbeđeni za tri meseca, što bi, kako je naveo, u Nemačkoj trajalo godinu dana.

Trenutno u fabrici radi 135 radnika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chwarak

    18. februar 2014 | 19:40

    Zapleniti tajkunima sve sto su pokrali i na prevaru stekli i eto preporoda ekonomije i Srbije! Vrlo jednostavno resenje za sve nase probleme.

  • Saraji

    18. februar 2014 | 19:23

    Super, stranci sgrcu pare, à mi za sicu rintamo. E to nam prikazuje kao primjer.

  • Belogradjan

    18. februar 2014 | 19:45

    Gospodine ovo vam je prvi posao, molim vas da vam nasa drzave ne bude praksa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA