PORODICA DRAGANA LAKOVIĆA: Umro je od infarkta okružen najbližima u svom domu! (VIDEO)

- Dragan Laković preminuo je pre 24 godine u Beogradu, od posledica infarkta, u svom domu, okružen porodicom, neposredno posle povratka kući sa reprize pozorišne predstave "Don Kihot“ - oglasila se Draganova porodica demantujući urbanu legendu prema kojoj je umro kao beskućnik

  • 5

Nakon što je medije preplavila urbana legenda o tome kako je glumac Dragan Laković preminuo kao beskućnik u vozu, napušten od najbližih, oglasila se porodica ovog velikana oštro demantujući ove navode.

- Dragan Laković preminuo je pre 24 godine u Beogradu, od posledica infarkta, u svom domu, okružen porodicom, u prisustvu lekara Hitne pomoći, neposredno posle povratka kući sa reprize pozorišne predstave "Don Kihot“ u Pozorištu na Terazijama" - oglasila se porodica opovrgnuvši netačnu urbanu legendu.

Mediji koji su preneli priču, izvinili su se uz objašnjenje da nisu imali nameru da vređaju velikana našeg glumišta.

Laković će ostati upamćen između ostalog i po sjajnim ulogama u "Diplomcima", "Pozorištu u kući", "Vojnicima", "Zaboravljenima", ali i neprikosnovenom radu sa mališanima iz hora "Kolibri" i u emisijama "Pevajte sa nama", "Slovo na slovo", "Laku noć deco".

Dragan je preminuo 31. maja 1990. godine u Beogradu. Bio je rođeni brat takođe vrsnog glumca Predraga Lakovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • legende

    19. februar 2014 | 18:51

    On i njegov rođeni brat blizanac-velike legende našeg glumišta!

  • Darko

    19. februar 2014 | 21:20

    Sramota!!!

  • SNEZANA

    19. februar 2014 | 20:04

    Strasno.... ko je uopste nasao da komentarise posle toliko godina. Dragan Laković je imao cerku i suprugu (koje na neki nacin i poznajem)i to su stvarno budalastine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA