EVO KAKO DA ZARADITE: Kupite akcije Tvitera koje juri ceo svet!

Brokerska kuća FXLider svim čitaocima Telegrafa poklanja 50 dolara za početak trgovanja. Prijavite se i iskoriste ovaj značajan rast kako biste ostvarili što veći profit

  • 0

Kompanija "Tviter", bez dileme, jedna je od najprivlačnijih firmi na svetu za investiranje! Upravo zbog toga, FXLider specijalno svim čitaocima Telegrafa poklanja 50 dolara za početak trgovanja akcijama "Tvitera" i drugih tehnoloških kompanija na svetskoj berzi.

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI PRIJAVITE SE OVDE!

Ana Mihajlović, analitičar kompanije FXLider kaže da je teško poverovati da je prošlo samo tri meseca od kad je "Tviter" izašao na berzu uz cenu od 046 dolara po akciji.

- U nedeljama koje su usledile cena akcija dostigla je skoro 74 dolara uz rast od preko 60%. Prijavljeni prihod za poslednji kvartal 2013. godine dostigao je 242,7 miliona što je predstavljalo bolji rezultat od očekivanog ( 217,8 miliona) i više nego duplo veći (116%) u odnosu na isti period pre godinu dana – kaže Mihajlović.

Ona napominje da je Dik Kostolo, prvi čovek kompanije "Tviter" uspeo da zadrži i poveća interes investitora tako da je prihod ove kompanije više nego dupliran u toku poslednje godine i pored toga što jasna strategija kada je profit u pitanju nije postojala.

"Tviter" je osnovan u martu 2006. godine. Sajt je lansiran u julu 2006. godine i do danas je dostigao preko 500 miliona korisnika. Osnovna ideja je bila da se omogući pojedincima da pošalju sms poruku grupi ljudi. Ime originalnog koncepta bilo je "twttr".

Danas je "Tviter" jedan od deset najposećenijih veb sajtova sa preko 1,6 milijardi pretraživačkih zahteva u toku dana. Po vrednosti tržišne kapitalizacije, prihodima koji rastu i kulturnom uticaju spada u jednu od najuspešnijih startup kompanija svih vremena.

Popularnost celog koncepta, pa time i kompanije, rapidno je rasla. Tokom popularnih sportskih i drugih manifestacija ovaj način komunikacije i prenosa informacija pokazao se kao jedan od najpopularnijih. Na primer, tokom FIFA 2010. svetskog kupa, broj tvitova u sekundi dostizao je i do 3.000 u nekim momentima.

- Inicijalna javna ponuda (IPO) "Tvitera" održana je 6.11.2013. i bila je najveća od svih tehnoloških kompanija nakon "Fejsbuka". Ponuđena cena akcija bila je 23 dolara, a "Tviter" je uspeo da proda 70 miliona akcija po 26 dolara. IPO su vodili "Goldman Saks" zajedno sa "Morgan Stenli" i JP Morgan Čejs - kaže Mihajlović.

Uključite se i Vi u trgovanje akcijama "Tvitera" i drugih tehnoloških kompanija na svetskoj berzi i iskoriste svakodnevne prilike kako biste ostvarili što veću zaradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA