Ubila muža, pa se pokajala i pokušala samoubistvo!

Sudski veštak Nada Janković izjavila je danas u Višem sudu u Beogradu da je ključni momenat, koji je kod Sabin Marić izazvao ovako tešku reakciju, bio kada joj je pokojni Branko rekao "da je idiot"

  • 0

Sudski veštak Nada Janković izjavila je danas u Višem sudu u Beogradu da je državljanka Obale slonovače Sabin Marić, 29. januara prošle godine u iznajmljenom stanu na Banovom brdu ubila supruga Branka usled jakog emocionalnog uzbuđenja.

- Spoj neprihvatljivog ponašanja partnera koji je nju obezvređivao i njenog emocionalnog uzbuđenja u smislu ljutnje i besa dovelo je do toga da je ona, u želji da ga povredi, reagovala impulsivno, na način na koji je reagovala - objasnila je sudski veštak Nada Janković.

Kako je navela, ključni momenat, koji je u njoj izazvao takvu reakciju je kada joj je pokojni Branko rekao "da je idiot".

Prema rečima veštaka, državljanka Obale slonovače, je posle zločina imala osećaj krivice i kajanja i najverovatnije je zbog toga pokušala da se ubije.

Sabin Marić, podstetimo, priznala je zločin. Ona je ispričala da nije želela da ubije Branka, već samo da ga udari.

Nastavak suđenja zakazan je za 7. mart, kada bi trebalo da budu iznete završne reči pred presudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA