DA LI JE MOGUĆE: Pedofil na slobodi!

Iako je tužilac tražio određivanje pritvora za pedofila, sudija je odlučio da ga pusti da se brani sa slobode. Protiv njega je, ipak, podneta krivična prijava

  • 15

Slaviša M. iz Boljevca, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je sa interneta skidao snimke i fotografije seksualnog iživljavanja muškarca nad ženskim bebama starim dve godine, pušten je iz pritvora nakon saslušanja.

Iako je tužilac tražio određivanje pritvora za pedofila, sudija je odlučio da Slavišu M. pusti da se brani sa slobode. Slučaj nije okončan, jer je protiv njega podneta krivična prijava, oduzet mu je pasoš i izrečena mera obezbeđenja prisustva što znači da ne sme da se udaljava i mora da se odazove na svaki poziv istražnih organa.

Ova odluka razljutila je i zaječarske policajce, koji su u njegovom računaru našli više od 100 fotografija na kojima su gole bebe.

- U Slavišinom računaru i laptopu nađeni su eksplicitni snimci muškaraca kako opšte sa decom, i na svakakve načine zadovoljavaju svoje bolesne potrebe. Na snimcima se čuje i mučan plač dece, a od užasnih scena s porno-snimaka brojnim operativcima MUP pripalo je muka. Ni najiskusniji nisu mogli da gledaju snimke sa Slavišinog kompjutera - kaže izvor iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kjh

    21. februar 2014 | 00:48

    Da bog da vas u paklu cerecili i najvecu bol trpeli gadovi! Mrzim ovaj svet, dusa me boli ocu da puknem kad citam ovako nesto! Odmah placem , jadna ta deca majko bogorodice i boze ako te uopste ima!!!!

  • nn

    21. februar 2014 | 00:46

    Naravno da je moguce, ovo je Srbija... Sramota!

  • Preljepa

    21. februar 2014 | 03:08

    Treba neko tom sudiji da proveri kompjuter!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA