Vukomanović: Dačićeva vlada ispunila obećanja bivšeg DOS-a

Potpredsednica SPS-a izjavila je da je Vlada Srbije je pod rukovodstvom predsednika SPS-a postigla ono što su decenijama uzaludno obećavale članice bivšeg DOS-a

  • 10

Potpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović izjavila je danas u Gornjem Milanovcu da je Vlada Srbije je pod rukovodstvom predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića ostvarila sve što su više od decenije uzaludno obećavale članice bivšeg DOS-a.

Ona je na tribini SPS-a izjavila da su sada Srbiji otvorena sva vratra u svetu, kao i u Srbiji za svet - od Evropske unije, SAD, Rusije, Kine i bilo koje druge države.

Potpredsednica SPS-a je rekla da se socijalisti nisu uplašili vanrednih parlamentarnih izbora, ali da se ta partija protivila njihovom raspisivanju i to isključivo zbog ogromnih troškova.

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 16. marta.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    21. februar 2014 | 12:06

    Obecanja? Pa to vam je duznost bando jedna da narodu omogucite da zivi bolje. I sta ste uradili do sada??? Svi vi,isti ste. Samo druga imena imate.

  • ICA CZV

    22. februar 2014 | 08:15

    O cemu pricas zeno.... Znaci,ali pazi.....znaci jedinica,jer si promasila debelo temu,a naravno da imas djonove - umesto obraza. Alo bre,a kome pripadaju visoki policajci cija su hapsenja (kao) u toku? Jel ce i njih da brani konobar-ljubitelj satova-zastitnik lopova-izvinite,jel ste mozda zedni ? Sto ne kazes - gde ste sakrili Bubuleju,ili ga spremate za kandidaturu....xi xi xi xi . Sikter - bando crvena

  • srbin

    21. februar 2014 | 11:15

    vi se ničega ne stidite,nije dos obećao da nas vodi u ovu propast u koju ste nas vi doveli, već u nešta bolje,ali su komunisti ušli u sve stranke i tako naS doveli dovde, a tek dokle će te nas dovesti to će tek da se vidi.ako narod ne izadje na izbore to će biti dobar znak da se osvestio, ako ne onda nek ne kukaju što im deca odlaze u svet, na kraju će ostati samo starci i naseljeni kinezi,e to će te vi ispuniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA