Nacista osnovao sektu, 60 godina živeo u pedofilskom raju! (FOTO)

Novoosnovana poljoprivredna kolonija koju je u Čileu stvorio odbegli nacista Paul Šefer nazvana je Vila Bavijera. Međutim, ubrzo je postala svojevrsni koncentracioni logor i omiljeno stecište pedofila

  • 4

Paul Šefer, nacista koji je nakon rata uspeo da pobegne u Čile, živeo je sve do 2005. kao samoproklamovani vođa sekte. Više od 200 ljudi koji su iz Nemačke došli zajedno sa njim pretvorio je u robove. Novoosnovanu poljoprivrednu koloniju nazvali su Vila Bavijera, koja je postala svojevrsni koncentracioni logor i pedofilski raj.

Sedamdesetih i osamdesetih godina dolazio je i Valter Rauf, tvorac pokretnih gasnih komora - kamiona sa smrtonosnim gasom u kojima je likvidirano 100.000 ljudi. U to vreme, Vila Bavijera se zvala Kolonija Dignitad - Kolonija dostojanstva. Iza bodljikave žice i stražarskih tornjeva, bivši nacisti izgradili su arijevsku utopiju.

Čovek koga je Valter Rauf tu posećivao bio je Paul Šefer, jednooki nacistički vojnik, rođen 1921, koji je nakon 1945. započeo nov život kao sveštenik. Njegova pastva ga je sledila u Čile gde je osnovao koloniju. Šefer, međutim, nije bio dobrodušni "čika", već pedofil.

Kada su nemačke porodice stigle, plavooka dečica su smeštena u zasebnu "Dečju kuću" u kojoj je Šefer imao apartman. Ljudima je zabranio seks, novine, novac, ali i privatne razgovore, a koloniju je pretvorio u koncetracioni logor. U svom apartmanu, svake večeri se iživljavao na dečacima. Žrtve je prethodno omamljivao sedativima u voćnom soku.

Ako bi iko pokušao pobegne, stizali bi u bolnicu, gde mučenje tek počinje. Elektrošokovima im je najpre "tretirana" glava, zatim genitalije, a na kraju kičma. Valter Rauf je dovodio prijatelje iz čileanske tajne policije, koji su brzo uvideli potencijal ovog mesta za razračunavanje sa političkim protivnicima.

Tokom režima generala Augusta Pinočea, u koloniju su dovedeni vojnici i pretvoren je u centar za torturu i obučavanje nacističkim tehnikama mučenja. Bilo je idealno za mučenje stotina komunista, demokrata i disidenata. Pinočeova vladavina je okončana 1981, ali Šefer je tek 2005. uhapšen i konačno osuđen kao pedofil.

Više od polovine kolonista vratilo se u Nemačku. Ostali, među kojima ima i onih koji su godinama zverski mučeni, drogirani i prisiljavani na ropski rad, ostali su, jer nisu imali kud. Vila Bavijera je u međuvremenu izmenila imidž - reklamira se kao veselo mesto, sa puno dobrog piva i veselog provoda u pravoj nemačkoj atmosferi.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    22. februar 2014 | 13:38

    Treba ga nabiti dobro na kolac!!!

  • @Al@Stars@Brigada

    22. februar 2014 | 13:52

    Razotkriti citavu mrezu suradnika pa zajedno sa vodjom na streljanje.Cileanci znaju to da odrade.

  • Lana

    22. februar 2014 | 13:45

    Još jedna potvrda da je ovozemaljski život stvoren za demone kao što je ovaj :-S:-S

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA